+31 172 554054

Concepts

NEW Stylingconcepts 

Wereldwijd speurt ons trends-team naar de laatste trends om jouw event nog unieker te maken. Deze trends vertalen vervolgens wij naar creatieve en vernieuwende stylingconcepten. Laat je verrassen en bekijk onze nieuwste stylingconcepten. 

Inspiratie

Stylingconcepten welke inspireren

Welke sfeer past het beste bij jouw doelgroep en event? Raak geïnspireerd door onze lookbooks of kom langs voor een kop koffie. We ontvangen je graag in onze stylingroom waar je zeker ideeën op zult doen. 

Concepts

Sfeer voor elk event

Als eventstylers in hart en nieren ontwikkelen wij altijd nieuwe stylingconcepten die jou raken én de juiste sfeer geven aan je event. Graag nemen we je mee in het creatieve traject, laat je verrassen! In het financiële proces nemen we je ook mee, zodat je daar níet voor verrassingen komt te staan: we zijn duidelijk en transparant over prijs en sfeer.


Er zijn 4 soorten stylingsconcepten:

1
Basic+

Dit concept bevat de basisstyling voor jouw event maar dan met net iets meer dan dat je verwacht. Kwalitatief basic meubilair, aangevuld met subtiele groen- en tafeldecoratie voor een aantrekkelijke prijs.


2
Luxe

Voor de luxere aankleding van jouw event met de keuze uit divers kwalitatief meubilair. Dit concept wordt aangevuld met gepersonaliseerde items, subtiele accessoires, frisse groendecoratie en luxe tafeldecoratie.


3
Exclusive

Jouw exclusieve event tot in de puntje gestyled! Dat doen we met hoogwaardig luxe meubilair, gepersonaliseerde items, luxe accessoires, exclusieve eyecatchers en royale bloem- en groendecoratie.


4
Tailor Made

Op zowel kleine als grote schaal maken wij een sfeerconcept dat volledig aansluit op het evenement. Bij tailor made concepten creëren wij, door intensief overleg en samenwerking, een sfeer die het beste past bij jouw event en de betreffende doelgroep. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor de juiste indruk. Ontzorging en aandacht tot in detail. 


Rekentool

Wat kost sfeer?

Reken het eenvoudig uit met de rekentool en laat je positief verrassen!

Bereken sfeer

Over ons

Persoonlijke aandacht

Accountmanager
Cheyenne Groen in 't Woud
+31 (0)6 8381 0677
Bekijk team
Accountmanager
Jessica Reiche
+31 (0)6 1931 2109
Bekijk team

Sfeer tips ontvangen?