+31 172 554054

Over ons

Sfeer op uw event?

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke- en publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten. Op elke locatie, voor elke gelegenheid. Wij denken altijd mee en gaan daarin net wat verder.

Maak kennis met Van der Maarel Eventstyling en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Over ons

Projects

Recente projecten

Business
Brand Loyalty
Bekijk project
Business
New Balls Please
Bekijk project

Concepts

Sfeerconcepten voor elk type event

Als eventstylers in hart en nieren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe stylingconcepten die jou raken én een juiste sfeerimpressie geven van de aankleding van het event. Naast het creatieve proces nemen we je ook mee in het financiële traject zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijk en transparant over prijs en sfeer.

Alle concepten

Products

Verhuurt Sfeer

Van der Maarel eventstyling verhuurt sfeer en dat doen we met een optimale combinatie van vijf productgroepen. Wij zorgen er voor dat elke lege ruimte de gewenste sfeer krijgt die past bij jouw event.

1 Meubels
2 Bloem
3 Groen
4 Accessoires
5 Visuals
New products
Meubels

Welke stijl past bij jou event?

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van uiteenlopende stijlen. Van strak modern tot robuust landelijk.

Bekijk alle meubels
Bloem

Een kamer zonder bloemen is als een bos zonder bomen

Elk seizoen een andere bloem, de natuur verrast met bloemen die passen bij het moment van het jaar. Er is enorm veel te kiezen en daar helpen we je graag bij; van subtiele vaasjes tot grote kleurrijke eyecatchers. Alles wordt met zorg en met de hand gemaakt in onze eigen binderij.

Bekijk alle bloemen
Groen

Rood, blauw, geel ... en - natuurlijk - groen

Met onze eigen kas hebben wij genoeg ruimte voor een een grote diversiteit aan binnen- en buitenplanten. Klein of groot, hoog of laag, er zijn tal van groenmogelijkheden voor jouw event.

Bekijk al ons groen
Accessoires

Geen decoratie kan zonder ..

Kussens, kaarsen, kandelaars, verlichting, kleden en diverse andere accessoires zorgen voor de finishing touch. Een diversiteit aan kleuren en stijlen voor jouw event. Staat wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem, wij zorgen ervoor! 

Bekijk alle accessoires
Visuals

Een unieke identiteit voor uw evenement.

Wij voorzien het event van jouw logo, maken visuals frames met passend sfeerbeeld om zo het evenement karakter te geven. We vertellen je graag over alle mogelijkheden om jouw event te personaliseren.

Bekijk alle visuals
New products

Welke interieurstijl past het beste bij uw evenement?

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van uiteenlopende interieurstijlen: Van strak modern tot robuust landelijk.

Bekijk alle nieuwe producten

Bekijk Productassortiment

Welke sfeer past het beste bij jouw doelgroep en event? Raak geïnspireerd door onze lookbooks of kom langs voor een kop koffie. Onze stylingroom biedt volop ideeën en inspiratie.

Alle lookbooks

Projects

Sfeer bij festival event Synthon

Over ons

Persoonlijke aandacht

Met passie en ambacht werken we samen aan het verwezenlijken van de creatieve schetsen. Dit doen we niet alleen met ons ervaren team bij Van der Maarel, maar graag ook met jou. Zo krijgen we het beste resultaat, passend bij jouw wensen, de doelgroep en de sfeer van het event.

Accountmanager
Cheyenne Groen in 't Woud
+31 (0)6 8381 0677
Bekijk team
Accountmanager
Jessica Reiche
+31 (0)6 1931 2109
Bekijk team
Managing Director
Cees van der Maarel
+31 (0)6 5027 1564
Bekijk team

Sfeer tips ontvangen?